2021. július 30., péntek |

Gyermeknap

2019. május 27. 10:31 Közérdekű

Szivárványok, pillangók, minyon, kockásfülű nyuszi és megannyi színes figura elevenedett meg a város főterén, május 26-án, ezzel is jelezve, hogy május utolsó vasárnapja a gyerekek napja.

Az aszfaltrajzverseny mellett , a délelőtt folyamán  a Zenekuckó  Zenekar - a Bethlen Gábor Általános Iskola Gyermekkórusának – interaktív koncertjére, kerékpáros ügyességi vetélkedőre,  „ A kismalac és a farkasok” – a Kalamajka Bábszínház előadására és a  Gajdán Tai Qi SE bemutatójára  várták a kicsiket.

Délután a Hajdúböszörményi Ütősegyüttes fellépését, valamint „Az öreg halász és a nagyravágyó felesége” című bábelőadást tekinthették meg az Ákom – Bákom Bábcsoport előadásában. Az extrémsport iránt érdeklődők Majoros János profi triál kerékpározó bemutatóján ámulhattak, de voltak olyanok is, akik a mazsorettesek fellépésre voltak kíváncsiak. Emellett az Other Half angol utca színház bemutatóját is megtekinthették a kíváncsi kicsik és nagyok, vagy élvezhették a Holló Együttes gyerekkoncertjét vagy az ORT-IKI Báb - és Utcaszínház bemutatóját.

A kicsit mellett a nagyokra is gondoltak. Ők az Animal Cannibals és Heincz Gábor „Biga” koncertjén bulizhattak, valamint a Hula Hoop bemutatóját is megtekinthették.

A színes programok mellett egész nap hobbiállat kiállítás, népi - és ÖKO játszóház, valamint falfirka várta a gyerekeket.

 

Legfrissebb hírek

Árpád utca felújításának további lépései (a József Attila és az Újvárosi utca közötti szakaszon)

Július 28. 16:47

Kampány indul a helyi termékek piacának fellendítésére

Július 27. 15:45

Galériáinkból

Túszfoglyok a hajdúságban történelmi konferencia

Programajánló

Hajdúvidi falunap

Július 31. 08:00 - Július 31. 21:00

Látnivalók

Városháza

Bocskai István tér 1.

Népi Hajdúház

Hunyadi János körút 2/A.