2023. szeptember 24., vasárnap |

Magas kontraszt

Gyermekfelügyelet rendkívül indokolt esetben

2020. április 17. 10:47 Koronavírus

Hajdúböszörmény Város Polgármestere 2020. március 16. napjától kezdődően rendkívüli szünetet rendelt el a Városi Bölcsőde és az önkormányzati fenntartású óvodák esetében, melyhez csatlakoztak a nem önkormányzati fenntartású óvodák is.

Gyermekfelügyelet rendkívül indokolt esetben

A rendkívüli szünet ideje alatt a szülő/törvényes képviselő köteles gondoskodni gyermeke felügyeletéről. Abban az esetben, ha a gyermek otthoni felügyelete nem megoldható gyermekfelügyeletet lehet igényelni intézményeinktől. Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy erre csak rendkívül indokolt esetben kerülhet sor. Ilyen eset lehet, ha a szülő egészségi állapota, családi körülményei miatt nem tudja biztosítani gyermeke számára az otthoni felügyeletet. A szülő munkavégzési kötelezettségének teljesítése miatt csak akkor tudjuk fogadni a gyermekeket, ha a szülő járványügyi feladat vagy közfeladat ellátásában vesz rész. (pl. egészségügyi, közbiztonsági feladatellátást végez, vagy közszolgáltatás biztosításában vesz részt). A gyermekfelügyelet iránti igényt az érintett intézményvezetők felé kell jelezni, aki fenti szempontokat mérlegelve dönt az ellátás biztosításáról.

Felhívom szíves figyelmüket, hogy a járvány terjedésének megakadályozása, csökkentése érdekében mindannyiunk közös érdeke, hogy minél többen maradjunk otthon!Megértésüket köszönjük!

                                                                            Hajdúböszörmény Város Önkormányzata

Legfrissebb hírek

Közlekedő Petőfi című rajzpályázat eredményhirdetése

Szeptember 22. 13:37

Útlezárás az Autómentes nap idejére

Szeptember 22. 10:00

Galériáinkból

Polgárőr közgyűlés

Programajánló

Idősek Tanácsa 2023. évi Idősek hónapja programtervezete

Október 1. 08:00 - Október 18. 23:00

Hajdúböszörményi Könyvklub

Kertész László Városi Könyvtár

Szeptember 30. 10:00

Látnivalók

Kálvin téri református templom

Hajdúböszörmény - Kálvin tér

Őseink szoborcsoport

Kálvin tér