2021. december 8., szerda |

Díjkiosztó

2018. január 31. 08:40 Kultúra

Elkészült a „Hajdúböszörmény 2018” falinaptár - jelentette be Kiss Attila polgármester, január 30-án a Városházán rendezett sajtótájékoztatón.

Hajdúböszörmény Város Önkormányzata 2017. novemberében immáron harmadik alkalommal hirdetett fotópályázatot ”Hajdúböszörmény az én városom” címmel.
A pályázat célja, olyan fotók készítése, amely személyes inspirációk, benyomások alapján igényes formában jelenítik meg Hajdúböszörmény értékeit, legyen az épített környezeti, vagy természeti érték, szellemi kincs, vagy személy. A pályázatra 13 alkotótól, közel 100 pályamunka érkezett. A felhívás egyik célja között az is szerepelt, hogy a legjobb pályamunkák egy hajdúböszörményi falinaptárban szerepeljenek. Az idén a győztes fotót  Horváth Tamás készítette, alkotása címe „Havazás”. A második díjat Molnár Antal „Darvak a pródi gyepeken” című alkotása kapta. A harmadik díjat Szabó Judit „Delelő gulya” képével érdemelte ki. A naptárban továbbá Tabár Patrik, Molnár Antal, Kiss László, Aszalós Dávid, Barczag Krisztián, Horváth Tamás, Ádám Tamás, fotói szerepelnek. A díjakról szakmai zsűri döntött, melynek tagjai Szabóné Némethi Anita, Bujdosó Antal és Dobó István voltak.
 

Legfrissebb hírek

Takács László festőművész alkotásai díszítik a Városháza lépcsőfordulóját

December 7. 09:33

Mécsesekkel az együttérzés napján

December 7. 08:46

Galériáinkból

Megemlékezés a doni katasztrófa áldozataira

Programajánló

BOGGIE adventi élő koncert december 12-én

Sillye Gábor Művelődési Központ és Közösségi Ház színházterme

December 12. 17:00 - December 12. 19:00

KARÁCSONYI HANGVERSENY

December 19. 17:00 - December 19. 18:00

Látnivalók

Káplár Miklós Emlékház

Hajdúböszörmény, Hortobágy u. 10.

Hajdúsági Múzeum

Hajdúböszörmény - Főtér