Átmenetileg szünetel az ügyintézés a NAV kirendeltségén és ügyfélszolgálati helyein

2020. március 19. 08:22 Koronavírus

2020. március 19-étől átmenetileg szünetel az ügyfélfogadás a NAV balmazújvárosi kirendeltségén és a berettyóújfalui, derecskei, hajdúböszörményi, hajdúhadházi, nyíradonyi, hajdúnánási, hajdúszoboszlói és a püspökladányi Kormányablakokban működő ügyfélszolgálati helyein.

Átmenetileg szünetel az ügyintézés a NAV kirendeltségén és ügyfélszolgálati helyein

Az adóügyek döntő többsége elektronikusan is intézhető, ezért a hivatal kéri ügyfeleit, hogy válasszák az elektronikus vagy telefonos ügyintézést, elkerülve a személyes megjelenést és a sorban állást. A NAV általános tájékoztatórendszere, a NAV Infóvonal a 1819-es telefonszámon hívható.  

Ha az ügyfelek mindenképpen szükségesnek érzik a személyes megjelenést, foglaljon időpontot a debreceni központi ügyfélszolgálatra.

 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal központi ügyfélszolgálatára a hivatal honlapján, ahttps://www.nav.gov.hu/nav/szolgaltatasok/ugyfelszolgalati_idopont_foglalasa

menüpontban, vagy a hivatal honlapjának főoldalán, baloldalon található „Ügyfélszolgálati időpont foglalása” menügombra kattintva lehet időpontot foglalni.

Időpontfoglalás esetén az ügyfélnek meg kell adnia az intézendő ügy típusát, ezután választhatja ki a számára kedvező szabad ügyintézési időpontot.

Ha az időpontfoglaláskor az ügyfél megadja e-mail címét, elektronikus visszaigazolást kap a foglalás részletes adatairól.

 

Időpontfoglalás nélkül csak rendkívül indokolt esetben keressék fel személyesen a NAV ügyfélszolgálatát!

 

A járványhelyzetben a NAV igyekszik minimalizálni az ügyfeleire és munkatársaira ható kockázatokat. A hivatal, az Operatív Törzs ajánlásaival összhangban változtatott ügyfélfogadási gyakorlatán és a várakozókat ütemezetten fogadja. Ez azt jelenti, hogy a debreceni központi ügyfélszolgálat ügyfélterében egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat, ahány ügyfélszolgálati ablak nyitva van.

 

A halaszthatatlan személyes ügyintézés alkalmával célszerű ügyfélkaput nyitni, vagy telefonos ügyfélazonosító-számot (PIN kódot) igényelni, hogy a későbbiekben legyen lehetőség az online vagy a telefonos ügyintézésre.

 

Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatósága

Legfrissebb hírek

M35 autópálya: Hajdúböszörmény - Balmazújváros csomópont megnyitásra került

Június 17. 14:14

Vezetői értekezletet tartottak

Június 17. 11:02

Galériáinkból

2023.05.13. Országos BMX Freestyle Bajnokság

Programajánló

Perseida észlelőtábort és amatőrcsillagász találkozó

Fürdőkerti Rendezvény és Turisztkai Szabadidőpark

Augusztus 9. 07:00 - Augusztus 11. 23:00

Hajdúböszörményi Filmklub

Sillye Gábor Művelődési Központ és Közösségi Ház

Június 18. 18:00

Látnivalók

Káplár Miklós Emlékház

Hajdúböszörmény, Hortobágy u. 10.

Kálvin téri református templom

Hajdúböszörmény - Kálvin tér