2020. november 29., vasárnap |

A Városi Televízió ma már új frekvencián és friss információkkal

Október 8. 13:59 Közérdekű

A Hajdúböszörményi Városi Televízió ma este már új frekvencián, a 22. csatornán fogható a 482 MHz-en. Akinek a szolgáltatója a HBCOM, annak nincs semmi további teendője, aki azonban a sugárzott adást kültéri, vagy szobaantennával fogja, annak a készülék, vagy set-top box újrahangolása szükséges.

A mai adásban, a 18 óra 4 perckor kezdődő Híradóban elsőként az október 6-ai megemlékezésről láthatnak tudósítást. A televíziós anyagot az alábbi linkre kattintva is megtekinthetik: 

Beszámolunk továbbá az Árpád utcán megvalósuló fejlesztésről, amely során a Szent István tér és Újvárosi utca közötti szakasz útburkolata újul meg: 

A Csillagvár Óvoda Hétvezér utcai telephelyén jelenleg is zajlanak az energetikai korszerűsítés munkálatai. A fejlesztésekről itt is tájékozódhatnak: 

Október 1-jén, az idősek világnapján a városvezetés a pandémiás időszakra tekintettel rendhagyó módon, a sajtón keresztül köszöntötte Hajdúböszörmény szépkorú lakóit:

Több programot is kínál ezen a héten a Kertész László Városi Könyvtár az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozatához kapcsolódóan. A rendezvény nyitónapján Czirmayné Kocsis Róza Az idők mélyén című könyvét mutatták be. A programon stábunk is jelen volt: 

A 18 óra 31 perckor kezdődő Gazdasági percek rovatunkban a Hajdúböszörményi Béke Mezőgazdasági Kft. országos elismerésével kapcsolatban láthatják beszámolónkat: 

Ezt követően 18 óra 43 perckor az autós magazinunkban a Mercedes GLB 250-nel ismerkedhetnek meg nézőink, és a megye legfontosabb híreiről tájékozódhatnak.

Legfrissebb hírek

Az első gyertya

November 29. 11:33

Városunk jelenlegi vírushelyzete

November 27. 11:52

Galériáinkból

Szeresd a várost XVIII. Hajdúfutás utcai futóverseny

Programajánló

Látnivalók

Kálvin téri református templom

Hajdúböszörmény - Kálvin tér

Káplár Miklós Emlékház

Hajdúböszörmény, Hortobágy u. 10.