2021. július 28., szerda |

A Szabadhajdú e heti számában

2019. május 29. 09:21 Közérdekű

Megannyi színes figura elevenedett meg a város főterén május 26-án, a gyereknapon. A Szabadhajdú első oldalán képes tudósítást olvashatnak az eseményről.

Mindenkinek van egy titkos receptje – így van ezzel Kurczina Vilmosné lángossütő is. A Judit asszonnyal készült portrét a lap második oldalán olvashatják. Csakúgy, mint a Bocskai-gimnázium több programjáról is beszámoló tudósítást.

Fontos állomáshoz érkezett a hajdúböszörményi M35-ös ipari park fejlesztése. A város megállapodást írt alá, melynek részleteiről a Szabadhajdú harmadik oldalán készítettünk beszámolót.

Mindig megtisztelő, ha külső szervezetek elismerik a város azon erőfeszítéseit, melyek a szociális és egészségügyi rendszert hivatottak fejleszteni. Ezúttal a Vöröskereszt immár harmadik alkalommal ítélte oda a Humanitárius település elnevezést városunknak. Ezt a cikket is az újság harmadik oldalán olvashatják.

Immár második alkalommal találkoztak azok az egykori diákok, akik a hajdúböszörményi tanyarendszer iskoláiba jártak. Közös emlékeiket felelevenítve május 25-én a Tájházakban idézték történeteiket. Az újság negyedik oldalán találhatnak beszámolót az eseményről.

Azt már megszokhattuk, hogy Hajdúböszörmény pezsgő sportélete szép sikereket eredményez. Így volt ez az elmúlt hétvégén is, amelyről a Szabadhajdú nyolcadik oldalán olvashatnak tudósításokat.aHa

 

Legfrissebb hírek

Kampány indul a helyi termékek piacának fellendítésére

Július 27. 15:45

Hamar elfogták a csalókat a hatóságok

Július 26. 15:56

Galériáinkból

Közművelődés jövője – Közösen a kultúráért konferencia

Programajánló

Hajdúvidi falunap

Július 31. 08:00 - Július 31. 21:00

Látnivalók

Hajdúböszörményi Tájházak

Hajdúböszörmény

Bocskai István szobor

Hajdúböszörmény - Főtér