2021. július 28., szerda |

A Szabadhajdú e heti számában

2019. május 22. 09:38 Közérdekű

Tizedik alkalommal rendezték meg Hajdúböszörményben a dísznövények, ízek és a Bodzavirág életmódfesztivált, amelyről a Szabadhajdú első és második oldalán olvashatnak képes tudósítást.

Mára már alig választja valaki ezt a szakmát, miközben évtizedekkel ezelőtt sokak tisztes kenyérkeresetét jelentette. Fegyveres Sándor három és fél évtizedes pályafutása alatt a cipészet minden csínját-bínját kitanulta. A vele készült interjút az újság második oldalán találhatják az olvasók.

A lakosok számára minden településen az egyik legfontosabb kérdés, hogy az utak és a járdák rendben legyenek – fogalmazott Tiba István országgyűlési képviselő azon az útavatáson, melyről képes beszámolót találnak a lap harmadik oldalán.

Ugyancsak itt olvasható tudósítás az immár tizedik alkalommal megrendezett idősügyi konferenciáról, illetve a nők foglalkoztatásban betöltött szerepéről is.

Ma egyre többen fordulnak az egészséges táplálkozás felé, melynek elengedhetetlen része a jó és megbízható helyről származó alapanyag. Bakonyi Orsi a mikrozöldek, azaz a jó alapanyagok világába vezeti el az olvasót a vele készült riportban.

A közelmúltban megyei népdaléneklési versenyt rendeztek a zeneiskolában. Az erről készült tudósítás a lap negyedik oldalán található, csakúgy mint Prém Vanda, böszörményi kötődésű művésztanár kiállításának bemutatója is.

Az elmúlt hétvége sem szűkölködött sporteseményekben, melyekről az újság nyolcadik oldalán találhatóak képes tudósítások.

 

Legfrissebb hírek

Kampány indul a helyi termékek piacának fellendítésére

Július 27. 15:45

Hamar elfogták a csalókat a hatóságok

Július 26. 15:56

Galériáinkból

Autómentes Nap 2017

Programajánló

Hajdúvidi falunap

Július 31. 08:00 - Július 31. 21:00

Látnivalók

Trianoni emléktábla

Bocska István tér - Hajdúságu Múzeum térre néző fala

Bocskai István szobor

Hajdúböszörmény - Főtér