A legfinomabb toros étkek és pálinkák
2018. február 12. 21:09 Közérdekű
Ezeregyszázan látogattak ki a XI. Hajdúsági Disznótorra és III. Hajdúsági Népművészeti Napra, február 10-én a Fürdőkerti Ifjúsági Szabadidőközpontba.

A főzőversenyben a legfinomabb hagymás vért a HHG-Team készítette. A legízletesebb hurkát a Hajdú Gazdakör töltötte. A legpikánsabb kolbász a Béke Mezőgazdasági Kft. –nek sikeredett. A Bodogán Kft készítette a hamisítatlan böszörményi cukros-májas hurkát. A Zöldkör tagjainak pedig a toros káposzta főzésében bizonyultak a legjobbnak.
A pálinkák versenyében aranyminősítést szerzett Bácsmegi László vadkörtével, ezüstöt ért Oláh Lajos szőlőből készült itala, Mádi László sompálinkája bronz minősítést kapott az ítészektől.
Legfrissebb hírek
Galériáinkból
Programajánló
Ismét színházi előadás a Sillye Gábor Művelődési Központban
Február 20. 19:00 - Február 20. 21:00
Dér András: Mindenkinek mindene Apor Vilmos
Sillye Gábor Művelődési Központ és Közösségi Ház színházterme
Február 7. 19:00 - Február 7. 21:00
Látnivalók