2021. szeptember 22., szerda |

A HTE röplabdásai a legjobbak között

Március 1. 14:45 Sport

Hétvégén a HTE U15-ös röplabdás lányai újabb bajnoki fordulót küzdöttek végig. A zárt kapus, hazai rendezésű tornának a Városi Sport- és Rendezvényközpont adott helyt.

A Linamar BRSE - Pink csapata elleni mérkőzést könnyedén és elegánsan, felszabadult játékkal hozták a lányok, és ez úttal is szettveszteség nélküli győzelmet arattak (HTE - Linamar BRSE - Pink: 3:0).

 

A Miskolci Sportiskola csapata elleni mérkőzés során azonban komolyabb kihívással kellett szembenéznie játékosainknak. Mindvégig bizakodók voltunk, hiszen jól látszott az elvégzett edzésmunka és a mérkőzésre való fókuszálás eredménye. A szettek során dicséretes ellenállást tanúsítottunk és igencsak megnehezítettük a Miskolciak dolgát. Az első szett szoros küzdelmében sajnos nem sikerült nyernünk, azonban ezt követően a HTE lányai két szettet is magabiztosan hoztak. A negyedik szett során egyenlített a vendég csapat, míg az ötödik szettben, mindössze néhány ponttal ugyan, de végül alulmaradtunk (HTE - Miskolci Sportiskola: 2:3). Minden elismerésünk a lányoké, hiszen hatalmasat küzdöttek az öt szettből álló, több mint másfél órás játszmában!

 

A keleti csoport középszakaszának 23 csapatából a lányok bejutottak a legjobb három közé, így izgatottan várjuk mit hoznak majd a tavaszi döntő mérkőzései!  

 

A csapat tagjai: Molnár Janka Nóra, Bojti Bernadett, Szabó Dóra Kitti, Szoboszlai Hanna, Fülöp Boglárka, Kiss Petra, Kathi Petra, Nagy Laura, Drén Eszter, vezetőedző: Kiss Imréné.

 

A csapat tagjainak és edzőjüknek ez úton is sok szeretettel gratulálunk! 

 

A mérkőzésről készült fotók megtekinthetők Hajdúböszörmény Város Galériájában: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=HajduboszormenyVarosGaleria&set=a.5061221477281483

 

Hajrá HTE!        

Legfrissebb hírek

Újabb szakosztály alakul a HTE-nél

Szeptember 22. 15:03

Már olvasható a Szabadhajdú legfrissebb száma.

Szeptember 22. 14:56

Galériáinkból

XVII. Jazz-Blues Jamboree és Nemzetközi sörnapok

Programajánló

Aradi Vértanúk Emléknapja

Október 6. 14:00 - Október 6. 15:00

Országos Amatőrcsillagász Találkozó

Szeptember 24. 16:00 - Szeptember 26. 18:00

Látnivalók

Millecentenáriumi emlékmű - Csodaszarvas

Szent István tér

Hajdúsági Múzeum

Hajdúböszörmény - Főtér